Chauffeurs

Lijkt het je leuk om dagelijks verantwoordelijk te zijn voor de vlotte en tijdige levering van vers brood aan Nederlandse supermarkten? Als chauffeur kun je vak zowel parttime als fulltime op vaste rijroutes uitvoeren!

Lees Meer

Nachtchauffeurs

Ben jij een vroege vogel en het liefst overdag vrij? En vind je het heerlijk om in de buurt te rijden als chauffeur en dagvers brood te bezorgen aan supermarkten? Voor deze job zijn we op zoek naar ervaren nachtchauffeurs.

Lees Meer

Chauffeur LZV

Rij je graag op een vrachtwagen? Ga dan aan de slag als chauffeur LZV. Het gaat om een fulltime ban waarbij je om de werkweek wisselt tussen een vroege en late dienst. En op de zondag en maandag ben je vrij. Lijkt je dit wat?

Lees Meer

Verkoopmedewerker

Ben jij op zoek is naar een leuke parttimebaan als verkoopmedewerker? In een sfeervolle winkel in het centrum van Burgum vind je een verrassende mix van kleding, schoenen, cadeaus, sieraden en woonaccessoires.

Lees Meer

Chauffeurs Horeca

Wij zoeken ervaren chauffeurs die dagelijks de verantwoordelijkheid hebben voor de vlotte levering van verse producten vanuit een distributiecentrum bij diverse horecabedrijven.

Lees Meer

Zaterdag- en vakantiehulp

Ben je op zoek naar een leuke baan bij een watersportbedrijf voor op de zaterdag en in de vakantieperiode? Wij zoeken een zaterdag- en vakantiehulp. Ben jij een echte doorpakker en je vindt het leuk om diverse klussen aan te pakken.

Lees Meer

Timmerman(nen)

Voor klanten uit de regio Friesland en Groningen zijn wij op zoek naar ervaren en gemotiveerde timmermannen. De werkzaamheden bestaan…

Lees Meer

Oppermannen

Wij zijn per direct op zoek naar oppermannen. De werkzaamheden bestaan uit het helpen bij het aanleggen van straatwerk en renovatie van straatwerk, egaliseren, afrijen, uitvlakken, banden en knippen. Ben jij een echte aanpakker en vind jij het prettig om in de buitenlucht te werken? Dan past deze baan perfect bij jou.

Lees Meer