Glazenwasser

Fulltime / 11-07-23

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime Glazenwasser voor in de stad Groningen. Ben jij een doorpakker en heb je ervaring met de glasbewassing van bedrijfspanden. Als glazenwasser zorg jij ervoor dat ramen en ruiten weer glashelder zijn. Dan is deze fulltimebaan iets voor jou!

Bekijk vacature

Schoonmakers

Parttime / 11-07-23

Wij zijn per direct op zoek naar Schoonmakers voor in de stad Groningen. Ben jij een doorpakker en heb je ervaring met het reinigen en schoonmaken van bedrijfspanden. Geen vuiltje blijft door jou ongezien! Als schoonmaker zorg jij ervoor dat alles weer fris en schoon is.

Bekijk vacature

Gevelreinigers

Flexibel / 15-02-23

Binnenkort lekker in de buitenlucht aan de slag met het reinigen van ramen en gevels van woonhuizen en bedrijfspanden. Dit doe je samen met leuke collega’s en je gaat werken met osmose-glasbewassing in combinatie met de nieuwste apparatuur en technieken. We zoeken meerdere medewerkers voor deze werkzaamheden.

Bekijk vacature

Schoonmakers

Fulltime / 17-03-22

Voor een relatie van ons uit Kollum zijn wij op zoek naar schoonmakers. De schoonmaakwerkzaamheden zijn breed en divers. Van glazenwassen tot zonnepanelen reinigen en spinnenbestrijding tot het schoon en leeg maken van dakgoten.

Bekijk vacature