Timmerman/vrouw

Fulltime / 07-06-24

*Wij zijn doorlopend op zoek naar timmermannen/vrouwen.

Voor een klant uit Burgum hebben we doorlopend werk voor een zelfstandig allround timmerman/vrouw. Je bent als timmerman/vrouw verantwoordelijk voor alle voorkomende timmerwerkzaamheden op de locatie.

Bekijk vacature

Asbestverwijderaar

Fulltime / 19-03-24

Voor een klant van ons uit regio Joure zijn wij op zoek naar een asbestverwijderaar, een uitdagende baan waar veiligheid en expertise voorop staan. Ben jij de aanpakker die we zoeken? Aarzel niet en reageer op deze vacature!

Bekijk vacature

Allround Installatiemonteur

Flexibel / 09-02-24

Op zoek naar een baan als allround installatiemonteur waar geen enkele dag hetzelfde is en je je kennis enorm kunt gaan uitbreiden? Je komt in een warm allround bouwbedrijf wat werkzaam is op het gebied van nieuw- en verbouw, utiliteitsbouw, renovatie en restauratie. Samen met een collega verzorg jij alle installatiewerkzaamheden.

Bekijk vacature

Bouwhulp (op oproepbasis)

Flexibel / 23-01-24

Jij bent handig, fysiek sterk en een echte aanpakker! En ben je minimaal één dag, maar bij voorkeur meerdere dagen per week beschikbaar? Voor afwisselend werk zijn wij op zoek naar een bouwhulp op oproepbasis.

Bekijk vacature

Timmerman

Flexibel / 23-01-24

Voor klanten uit de regio Friesland en Groningen zijn wij op zoek naar ervaren en gemotiveerde timmermannen. De werkzaamheden bestaan uit nieuwbouw, renovatie, afbouw en onderhoud. Stuk voor stuk bij bedrijven die hun vak verstaan.

Bekijk vacature

Aanpakkers

Flexibel / 08-01-24

*Wij zijn doorlopend op zoek naar aanpakkers.

Jij bent handig, goed fit en vind het leuk om diverse kleine klussen aan te pakken die gewoon moeten gebeuren op de bouw, je assisteert en helpt mee bij opruimwerk en overige werkzaamheden op de bouwplaats.

Bekijk vacature

Schilders

Fulltime / 02-01-24

*Wij zijn doorlopend op zoek naar schilders.

Wij zijn voor een opdrachtgever uit de omgeving van Burgum op zoek naar schilders. Als schilder ben jij bezig met o.a. het uitvlakken en schilderen en alle voorkomende werkzaamheden die bij het vak schilder horen.

Bekijk vacature