Deel deze pagina:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Chauffeurs

Fulltime / 21-07-22

Lijkt het je leuk om dagelijks verantwoordelijk te zijn voor de vlotte en tijdige levering van vers brood aan Nederlandse supermarkten op vaste rijroutes? Deze functie kun je zowel parttime als fulltime uitvoeren!

Bekijk vacature

Nachtchauffeurs

Fulltime / 20-07-22

Lijkt het je leuk om dagelijks verantwoordelijk te zijn voor de vlotte en tijdige levering van vers brood aan Nederlandse supermarkten op vaste rijroutes? Voor deze job zijn we op zoek naar ervaren chauffeurs.

Bekijk vacature

Chauffeur C Bakwagen (Veenwouden)

Fulltime / 20-07-22

Wij zijn met spoed op zoek naar een enthousiaste chauffeur C die van aanpakken weet. Je gaat rijden voor onze opdrachtgever die gespecialiseerd is in het leveren van een breed assortiment hoogwaardige food en non-food producten bestemd voor horeca, groothandel en Retail. Ben jij chauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging. Lees dan snel verder en reageer.

Bekijk vacature

Chauffeur Burgum

Flexibel / 20-07-22

Voor een klant van ons uit Burgum zijn wij op zoek naar ervaren chauffeur. De ideale chauffeur heeft enige ervaring met kipper en/of tankoplegger, vind af een toe elders overnachten geen bezwaar en wil zo nu en dan ook wel op de zaterdag werken. Past deze baan jou? Lees dan snel verder en reageer.

Bekijk vacature

Verhuizer / bijrijder

Flexibel / 20-06-22

Kom jij werken bij een verhuisbedrijf uit Sumar. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een schadevrije, veilige en nette verhuizing. Het werk is super afwisselend en elke dag staat er een nieuwe uitdaging te wachten! De ervaren verhuizers leren jou maar al te graag de kneepjes van het vak. Is dit wat jij graag doet? Lees dan verder en reageer.

Bekijk vacature

Bijrijders

Fulltime / 25-04-22

Wij zoeken met spoed bijrijders. Als bijrijder werk je vanuit het distributiecentrum in Drachten samen met een vrachtwagenchauffeur. Samen leveren jullie diverse voedingsmiddelen bij verschillende horecagelegenheden.

Bekijk vacature

Chauffeur C Bakwagen (Zwolle)

Parttime / 25-04-22

Wij zijn met spoed op zoek naar een chauffeur C. Je gaat rijden voor een opdrachtgever die gespecialiseerd is in slaapcomfort, je gaat met je truck bedden, matrassen en overig slaapartikelen vervoeren. Ben jij chauffeur en heb je zin in deze droombaan. Lees dan snel verder en reageer.

Bekijk vacature

Nachtchauffeurs CE m/v

Flexibel / 07-01-22

Lijkt het je als ervaren chauffeur leuk om verantwoordelijk te zijn voor de levering van dagelijks vers brood aan Nederlandse supermarkten op vaste en wisselende rijroutes? Je start rond 01.30 uur en bent rond 10:00 uur klaar. Als je onderstaande vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, pas jij in ons team.

Bekijk vacature
1 2
Deel deze pagina:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter