Chauffeur

Fulltime / 05-12-22

Ben je als chauffeur graag op de weg en lijkt het je leuk om verantwoordelijk te zijn voor de dagelijkse leveringen voor onze heerlijke producten aan onze klanten? Heb jij altijd deze passie voor rijden gehad en wil je deel uitmaken van een organisatie waar hard werken goed wordt beloond en gewaardeerd? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature

Chauffeur LZV

Fulltime / 05-12-22

Zit je graag achter het stuur van een vrachtwagen? Ga dan aan de slag als chauffeur LZV. Het betreft een fulltime vacature waarbij je om de werkweek wisselt tussen een vroege en late dienst. En op de zondag en maandag ben je vrij. Lijkt je dit wat?

Bekijk vacature

Nachtchauffeurs

Fulltime / 05-12-22

Ben jij een vroege vogel en het liefst overdag vrij? En vind je het heerlijk om in de buurt te rijden als chauffeur en dagvers brood te bezorgen aan supermarkten? Voor deze job zijn we op zoek naar ervaren nachtchauffeurs.

Bekijk vacature

Chauffeurs

Fulltime / 21-07-22

Lijkt het je leuk om dagelijks verantwoordelijk te zijn voor de vlotte en tijdige levering van vers brood aan Nederlandse supermarkten op vaste rijroutes? Deze functie kun je zowel parttime als fulltime uitvoeren!

Bekijk vacature

Chauffeur C Bakwagen (Veenwouden)

Fulltime / 20-07-22

Wij zijn met spoed op zoek naar een enthousiaste chauffeur C die van aanpakken weet. Je gaat rijden voor onze opdrachtgever die gespecialiseerd is in het leveren van een breed assortiment hoogwaardige food en non-food producten bestemd voor horeca, groothandel en Retail. Ben jij chauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging. Lees dan snel verder en reageer.

Bekijk vacature

Chauffeur Buitenland

Flexibel / 20-07-22

Voor een klant van ons uit Burgum zijn wij op zoek naar ervaren chauffeur. De ideale chauffeur heeft ervaring met kipper en/of tankoplegger, vind af een toe elders overnachten geen bezwaar en wil zo nu en dan ook wel op de zaterdag werken. Past deze baan jou? Lees dan snel verder en reageer.

Bekijk vacature

Verhuizer / bijrijder

Flexibel / 20-06-22

Kom jij werken bij een verhuisbedrijf uit Sumar. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een schadevrije, veilige en nette verhuizing. Het werk is super afwisselend en elke dag staat er een nieuwe uitdaging te wachten! De ervaren verhuizers leren jou maar al te graag de kneepjes van het vak. Is dit wat jij graag doet? Lees dan verder en reageer.

Bekijk vacature

Bijrijders

Fulltime / 25-04-22

Wij zoeken met spoed bijrijders. Als bijrijder werk je vanuit het distributiecentrum (DC) in Drachten samen met een vrachtwagenchauffeur. Samen leveren jullie diverse voedingsmiddelen bij verschillende horecagelegenheden.

Bekijk vacature
1 2