Bijrijder/belader

Parttime / 19-09-23

Ga jij binnenkort aan de slag als bijrijder/belader om samen met de chauffeur bedrijfsafval op te halen en lossen in Noord-Nederland? Lijkt je deze oproep/flexibele parttimebaan wat, lees dan snel verder en reageer..

Bekijk vacature

Chauffeurs Silo-oplegger (CE)

Fulltime / 15-09-23

Kom jij het team van onze opdrachtgever als chauffeur versterken en ga je rijden op een vrachtwagen met silo-oplegger? Je rijdt vanuit Son naar diverse adressen in binnen- en buitenland. Lijkt je dit wat, lees dan snel verder en reageer.

Bekijk vacature

Chauffeurs Vloeistoftank (CE)

Fulltime / 15-09-23

Kom jij het team van onze opdrachtgever als chauffeur versterken en ga je rijden op een vrachtwagen met tankwagen? Je rijdt vanuit Son naar diverse adressen in binnen- en buitenland. Lijkt je dit wat, lees dan snel verder en reageer.

Bekijk vacature

Chauffeur (C) Veetransport

Parttime / 29-08-23

Ga jij op de zondag en maandag rijden als chauffeur op een vrachtwagen voor veetransport? Je rijdt vanuit Noordbergum naar Halle (in het oosten van Duitsland) waar je op een route langs verschillende boerderijen kalveren gaat halen, sorteren, wegen en lossen. Lijkt je dit wat, lees dan snel verder en reageer.

Bekijk vacature

Bijrijders

Parttime / 12-07-23

Wij zoeken met spoed bijrijders. Als bijrijder werk je vanuit een distributiecentrum (DC) in Drachten samen met een vrachtwagenchauffeur. Samen leveren jullie diverse voedingsmiddelen bij verschillende horecagelegenheden. Lees dan snel verder en reageer.

Bekijk vacature

Verhuizer / bijrijder

Flexibel / 12-07-23

Kom jij op oproepbasis als verhuizer/bijrijder werken bij een verhuisbedrijf. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een schadevrije, veilige en nette verhuizing. Het werk is super afwisselend en elke dag staat er een nieuwe uitdaging te wachten! De ervaren verhuizers leren jou maar al te graag de kneepjes van het vak. Is dit wat jij graag doet? Lees dan verder en reageer.

Bekijk vacature

Chauffeur

Fulltime / 11-07-23

Ben je als chauffeur graag op de weg en lijkt het je leuk om verantwoordelijk te zijn voor de dagelijkse leveringen voor onze heerlijke producten aan onze klanten? Heb jij altijd deze passie voor rijden gehad en wil je deel uitmaken van een organisatie waar hard werken goed wordt beloond en gewaardeerd? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature

Chauffeur (CE)

Fulltime / 11-07-23

Ben jij een vroege vogel en het liefst overdag vrij? En vind je het heerlijk om in de buurt te rijden als chauffeur en dagvers brood te bezorgen aan supermarkten? Voor deze job zijn we op zoek naar ervaren chauffeurs.

Bekijk vacature
1 2 3