Chauffeur portaalwagen

Fulltime / 07-05-24

Voor een klant van ons uit de regio van Harlingen zijn wij opzoek naar een chauffeur portaalwagen. Ben jij of weet jij iemand? Aarzel dan niet en reageer op deze vacature!

Bekijk vacature

Chauffeur LZV

Fulltime / 06-02-24

Rij je graag op een vrachtwagen? Ga dan aan de slag als chauffeur LZV. Het gaat om een fulltime ban waarbij je om de werkweek wisselt tussen een vroege en late dienst. En op de zondag en maandag ben je vrij. Lijkt je dit wat?

Bekijk vacature

Chauffeur Buitenland

Flexibel / 09-01-24

Voor een klant van ons uit Burgum zijn wij op zoek naar ervaren chauffeur. De ideale chauffeur heeft ervaring met kipper- en/of tankoplegger/walking floor en/of bulk, vindt af een toe elders overnachten geen bezwaar en wil zo nu en dan ook wel op de zaterdag werken. Je kunt eind januari/begin februari al starten! Past deze baan bij jou?

Bekijk vacature

Bijrijder/belader (op oproepbasis)

Parttime / 08-01-24

*Wij zijn doorlopend op zoek naar bijrijders/beladers. Bij aanmelden kom je in onze poule, waardoor we je makkelijk en snel kunnen benaderen als je aan de slag kunt.

Ben je één of meerdere dagen per week beschikbaar van maandag t/m vrijdag? Dan kun je op oproepbasis aan het werk en ga je aan de slag als bijrijder/belader om samen met de chauffeur bedrijfsafval op te halen en lossen in Noord-Nederland. 

Bekijk vacature

Nachtchauffeurs CE

Flexibel / 02-01-24

*Wij zijn doorlopend op zoek naar nachtchauffeurs.

Als nachtchauffeur rij je voor de levering van dagelijks vers brood naar een aantal adressen grotendeels in Noord Nederland aan distributiecentra en supermarkten.
Je start rond 01.30 uur en bent rond 10.00 uur weer terug op locatie. Zo heb je iedereen op tijd van brood voorzien!

Bekijk vacature