Chauffeurs Horeca

Fulltime / 17-03-23

Wij zoeken ervaren chauffeurs die dagelijks de verantwoordelijkheid hebben voor de vlotte levering van verse producten vanuit een distributiecentrum bij diverse horecabedrijven.

Bekijk vacature

Bijrijder/magazijnmedewerker

Flexibel / 17-03-23

Ben jij op zoek is naar een leuke bijbaan en vakantiewerk? Kom dan een of meerdere dagdelen werken als bijrijder/magazijnmedewerker in Grou! Je helpt mee in het magazijn, hanteert eenvoudig gereedschap, hebt de spierballen voor sjouw en stapelwerk en rijdt mee om bestellingen af te leveren bij de klant.

Bekijk vacature

Chauffeurs

Fulltime / 06-03-23

Lijkt het je leuk om dagelijks verantwoordelijk te zijn voor de vlotte en tijdige levering van vers brood aan Nederlandse supermarkten? Als chauffeur kun je vak zowel parttime als fulltime op vaste rijroutes uitvoeren!

Bekijk vacature

Verhuizer / bijrijder

Flexibel / 17-02-23

Kom jij als verhuizer/bijrijder werken bij een verhuisbedrijf. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een schadevrije, veilige en nette verhuizing. Het werk is super afwisselend en elke dag staat er een nieuwe uitdaging te wachten! De ervaren verhuizers leren jou maar al te graag de kneepjes van het vak. Is dit wat jij graag doet? Lees dan verder en reageer.

Bekijk vacature

Kipper Chauffeur – Internationaal

40 uur per week / 03-02-23

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren internationaal kipper chauffeur. Als kippertrailer chauffeur ga je op pad in…

Bekijk vacature

Chauffeur

Fulltime / 05-12-22

Ben je als chauffeur graag op de weg en lijkt het je leuk om verantwoordelijk te zijn voor de dagelijkse leveringen voor onze heerlijke producten aan onze klanten? Heb jij altijd deze passie voor rijden gehad en wil je deel uitmaken van een organisatie waar hard werken goed wordt beloond en gewaardeerd? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature

Chauffeur LZV

Fulltime / 05-12-22

Zit je graag achter het stuur van een vrachtwagen? Ga dan aan de slag als chauffeur LZV. Het betreft een fulltime vacature waarbij je om de werkweek wisselt tussen een vroege en late dienst. En op de zondag en maandag ben je vrij. Lijkt je dit wat?

Bekijk vacature

Nachtchauffeurs

Fulltime / 05-12-22

Ben jij een vroege vogel en het liefst overdag vrij? En vind je het heerlijk om in de buurt te rijden als chauffeur en dagvers brood te bezorgen aan supermarkten? Voor deze job zijn we op zoek naar ervaren nachtchauffeurs.

Bekijk vacature
1 2 3