Wij zijn een jong, dynamisch en modern uitzendbureau met haar oorsprong in transport & logistiek. Maar wij doen veel meer! Onze kennis en ervaring hebben we sinds jaar en dag opgedaan in de branche transport & logistiek, productie, horeca, bouw en techniek, kennen de markt en weten wat bedrijven nodig hebben.

Wij zijn in staat om personeel binnen deze vakgebieden aan te leveren, maar kijken ook verder. We hebben veel klanten en relaties die we dagelijks bijstaan in hun vraag naar personeel en werk.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is simpel, we zijn flexibel, hebben een meer dan gezonde dosis werklust, kennis, ervaring en kiezen voor een persoonlijke benadering. Zo bel je altijd met een van onze vacature-specialisten. Zo krijg je binnen één werkdag reactie op je e-mail. Denken we mee in oplossingen. Stropen we, iedere dag weer, de mouwen op en gaan met ons team aan het werk voor bedrijven, opdrachtgevers en uitzendkrachten.

Gespecialiseerd in een aantal vakgebieden

Wij helpen bedrijven en zenden personeel uit, in de vakgebieden transport & logistiek, productie, horeca, bouw en techniek. En dat doen we voor zowel kleine als grote opdrachtgevers. Door onze jarenlange ervaring, vakkennis, het grote netwerk en een zorgvuldig selectiebeleid gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg.

Wat bieden we jou?

Wurkwize staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, duidelijkheid en een persoonlijke benadering. Het goed kennen van zowel bedrijf (opdrachtgever) als uitzendkracht (werknemer) is voor ons essentieel om tot een juiste match te komen. De juiste man of vrouw of de juiste plaats. Elkaar kennen geeft bovendien vertrouwen.

Wat verwachten we van jou?

Wij werken met mensen met (en zonder) werkervaring, met een vakopleiding binnen een (of meer) vakgebied(en). Bovendien ben je flexibel, regelmatig beschikbaar en bereid om je voor de volle 100% in te zetten voor onze opdrachtgevers.