Medewerker bar & bediening

Parttime / 31-08-23

Wij zijn op zoek naar een medewerker bar & bediening? Je komt werken in een gezellige horeca-locatie in Burgum waar je de gasten een positieve eet- en drinkbeleving biedt door efficiënte service en gastvrijheid aan tafel en achter de bar. Heb je een passie voor gastvrijheid en kom je deel uitmaken van dit horecateam? Dan is deze vacature iets voor jou?

Bekijk vacature

Medewerker bar & bediening

Parttime / 22-12-22

Ga jij aan de slag als medewerker bar & bediening. In het café waar je gaat werken kijkt men naar live sportwedstrijden en geniet men van de sportieve ambiance onder het genot van een hapje en drankje. Gaat de sportkantine dicht, dan gaat de derde helft in het café gewoon verder. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons topteam in het café komen versterken en affiniteit hebben met sport. 

Bekijk vacature

Medewerker bediening

Parttime / 07-10-22

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan, bijvoorbeeld voor naast je studie of als tweede baan. Wij zijn doorlopend op zoek naar medewerkers die 1 of 2 avonden in de week komen werken in de bediening van een restaurant.

Bekijk vacature

Medewerkers Bediening Earnewald

Fulltime / 21-07-22

Ga jij aan de slag als medewerker bediening? Je komt werken in een mooi bedrijf in het gezellige Earnewald. Je werkzaamheden bestaan uit het opnemen/verzorgen van de bestellingen van de gasten en ijsverkoop. Kan zowel Parttime als Fulltime

Bekijk vacature

Medewerkers Bediening Burgum

Flexibel / 20-07-22

Ga jij aan de slag als medewerker bediening. Je kont werken in een gezellige horecavestiging in Burgum. Je werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de bestellingen van de gasten en helpt achter de bar. Is deze uitdaging in de horeca iets voor jou?

Bekijk vacature

Bedrijfsleider

32 uur per week / 09-03-22

Voor een hippe en vernieuwende lounge food/bar in een historisch pand in de gezellige dorpskern van het Friese Makkum zijn wij op zoek naar een bedrijfsleider.

Bekijk vacature

Medewerker bediening m/v Burgum

Flexibel / 07-01-22

Ben jij representatief, sociaal en klantvriendelijk dan zijn we op zoek naar jou. Je werkt in de bediening en voorziet de gasten van hun bestellingen. Naast het voorzien van de bestellingen neem je ook bestellingen op en spring je zo nu en dan eens bij achter de bar.

Bekijk vacature

Medewerker bediening m/v Leeuwarden

Flexibel / 07-01-22

Wij zijn opzoek naar medewerker bediening! Voor onze opdrachtgever die in Leeuwarden een nieuwe vestiging opstart zijn wij op zoek…

Bekijk vacature