1e Medewerker bediening

Flexibel / 31-10-22

Heb jij een passie voor de horeca, word jij blij van tevreden gasten en hou jij wel van een beetje afwisseling? Kom dan als eerste medewerker bediening ons team versterken om de gasten van een kwalitatief hoogstaande Wellness & Beauty in de watten leggen.

Bekijk vacature

Restaurant manager

Flexibel / 31-10-22

Als ervaren Horecamanager hou je ervan om samen met je team de gasten van een kwalitatief hoogstaande Wellness & Beauty in de watten te leggen. Ben jij de geschikte persoon die ervoor zorgt dat het onze gasten aan niets ontbreekt?

Bekijk vacature

Medewerker bediening

Parttime / 07-10-22

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan, bijvoorbeeld voor naast je studie of als tweede baan. Wij zijn doorlopend op zoek naar medewerkers die 1 of 2 avonden in de week komen werken in de bediening van een restaurant.

Bekijk vacature

Eerste medewerker bediening

Fulltime / 07-10-22

Als eerste medewerker bediening werk je zelfstandig en je kunt jouw collega’s in de bediening op enthousiaste wijze aansturen. Jij kunt als geen ander schakelen bij onverwachte drukte en zorgt ervoor dat alle medewerkers weten wat er van ze verwacht wordt.

Bekijk vacature

Kok (zelfstandig werkend)

Fulltime / 07-10-22

Als zelfstandig werkend kok werk je samen met onze chef en je andere collega’s bij de dagelijkse werkzaamheden in de keuken, hierin ben je in staat zelfstandig te werken.

Bekijk vacature

Medewerkers Bediening Earnewald

Fulltime / 21-07-22

Ga jij aan de slag als medewerker bediening? Je komt werken in een mooi bedrijf in het gezellige Earnewald. Je werkzaamheden bestaan uit het opnemen/verzorgen van de bestellingen van de gasten en ijsverkoop. Kan zowel Parttime als Fulltime

Bekijk vacature

Medewerkers Bediening Burgum

Flexibel / 20-07-22

Ga jij aan de slag als medewerker bediening. Je kont werken in een gezellige horecavestiging in Burgum. Je werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de bestellingen van de gasten en helpt achter de bar. Is deze uitdaging in de horeca iets voor jou?

Bekijk vacature

Bedrijfsleider

32 uur per week / 09-03-22

Voor een hippe en vernieuwende lounge food/bar in een historisch pand in de gezellige dorpskern van het Friese Makkum zijn wij op zoek naar een bedrijfsleider.

Bekijk vacature
1 2