Waarom kiezen voor Wurkwize?

De kracht van Wurkwize is goed luisteren, maatwerk leveren en ontzorgen! Onze uitdaging, snel de beste oplossing aandragen. Wij staan garant voor een persoonlijke benadering. Dat betekent: één aanspreekpunt, één-op-één begeleiding, korte lijnen, 24/7 bereikbaarheid, laagdrempelig en meedenken met onze klanten.

Met Wurkwize kies je voor:

  • Netwerk van bedrijven & uitzendkrachten
  • Ervaring & kennis
  • Aandacht voor opleiding & ontwikkeling
  • Persoonlijk contact met één aanspreekpunt
  • Flexibel & laagdrempelig
  • Kleinschalig & persoonlijk
  • Maatwerk leveren
  • 24/7 service & bereikbaarheid

Voor ieder opleidingsniveau kun je bij ons terecht. Ook voor een vaste aanstelling kun je tegenwoordig bij een uitzendbureau aankloppen. Wurkwize werkt vanuit een eenvoudige en heldere werkwijze, afspraken nakomen, werkgever en werknemer ontzorgen en de juiste man of vrouw op de juiste plaats. Plezier in je werk, ontwikkelen en mogelijkheden bieden om door te kunnen groeien. Gewoon lekker hard werken voor onze klanten. Je krijgt bij Wurkwize de service die je zoekt. Een tevreden klant is uiteindelijk een waardevolle ambassadeur.

Voordelen van uitzendwerk

Een eerste voordeel van uitzendwerk is werkervaring opdoen. Als tweede voordeel kan oriëntatie op de arbeidsmarkt genoemd worden. Je komt erachter of werk dat je doet bij je past, misschien had je het helemaal niet verwacht. In het geval van tijdelijk werk kun je bovendien verschillende soorten werk uitproberen. Uitzendwerk is dus een bijzonder nuttig beginpunt van waaruit je de rest van je carrière kunt uitstippelen.

Een derde voordeel, het opbouwen van je netwerk, iets dat heel erg belangrijk is in deze tijd. Het merendeel van de vacatures wordt op deze manier vervuld. Het is bovendien handig om bij je uitzendbureau een goede indruk achter te laten. Zij hebben immers ook een breed netwerk aan relaties en werkgevers. Via hen kom je in contact met diverse werkgevers. Maak indruk, zodat zij direct aan jou denken als ze een vaste baan hebben. Zij weten dan precies wat ze aan je hebben en hoeven geen kostbare tijd en geld te investeren in een sollicitatieprocedure. En jij bent inmiddels gewend aan de bedrijfscultuur en functie, waardoor je waardevol bent voor de werkgever.