Chauffeur

Ben je als chauffeur graag op de weg en lijkt het je leuk om verantwoordelijk te zijn voor de dagelijkse leveringen voor onze heerlijke producten aan onze klanten? Heb jij altijd deze passie voor rijden gehad en wil je deel uitmaken van een organisatie waar hard werken goed wordt beloond en gewaardeerd? Lees dan snel verder!

Lees Meer

Nachtchauffeurs

Ben jij een vroege vogel en het liefst overdag vrij? En vind je het heerlijk om in de buurt te rijden als chauffeur en dagvers brood te bezorgen aan supermarkten? Voor deze job zijn we op zoek naar ervaren nachtchauffeurs.

Lees Meer

Chauffeurs

Lijkt het je leuk om dagelijks verantwoordelijk te zijn voor de vlotte en tijdige levering van vers brood aan Nederlandse supermarkten op vaste rijroutes? Deze functie kun je zowel parttime als fulltime uitvoeren!

Lees Meer

Medewerker Bediening Leeuwarden

Ga jij aan de slag als medewerker bediening in Leeuwarden. Je gaat werken in een nieuwe Horecavestiging in Leeuwarden. Jouw werkzaamheden bestaan uit het opnemen van de bestellingen de klanten. Daarnaast spring je zo nu en dan bij achter de bar.  Ben jij representatief, sociaal en klantvriendelijk dan zijn we op zoek naar jou.

Lees Meer

Nachtchauffeurs CE m/v

Lijkt het je als ervaren chauffeur leuk om verantwoordelijk te zijn voor de levering van dagelijks vers brood aan Nederlandse supermarkten op vaste en wisselende rijroutes? Je start rond 01.30 uur en bent rond 10:00 uur klaar. Als je onderstaande vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, pas jij in ons team.

Lees Meer

Medewerker bediening m/v Leeuwarden

Wij zijn opzoek naar medewerker bediening! Voor onze opdrachtgever die in Leeuwarden een nieuwe vestiging opstart zijn wij op zoek…

Lees Meer

Chauffeur – Internationaal

Voor een klant van ons uit Burgum zijn wij opzoek naar ervaren chauffeur. Je vervoerd met een silo oplegger producten…

Lees Meer

Internationaal Chauffeur (Fulltime)

Internationaal chauffeur (Fulltime) Voor een klant uit Burgum zijn we met spoed op zoek naar een chauffeur. Als chauffeur ben je…

Lees Meer