Timmerman(nen)

Voor klanten uit de regio Friesland en Groningen zijn wij op zoek naar ervaren en gemotiveerde timmermannen. De werkzaamheden bestaan uit nieuwbouw, renovatie, afbouw en onderhoud. Stuk voor stuk bij bedrijven die hun vak verstaan.

Lees Meer

Glazenwasser

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime Glazenwasser voor in de stad Groningen. Ben jij een doorpakker en heb je ervaring met de glasbewassing van bedrijfspanden. Als glazenwasser zorg jij ervoor dat ramen en ruiten weer glashelder zijn. Dan is deze fulltimebaan iets voor jou!

Lees Meer

Schoonmakers

Wij zijn per direct op zoek naar Schoonmakers voor in de stad Groningen. Ben jij een doorpakker en heb je ervaring met het reinigen en schoonmaken van bedrijfspanden. Geen vuiltje blijft door jou ongezien! Als schoonmaker zorg jij ervoor dat alles weer fris en schoon is.

Lees Meer

(Leerling) schilder

Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Harlingen zijn wij op zoek naar een (leerling) schilder. Als schilder hou jij je bezig met o.a. het uitvlakken, schilderen en alle voorkomende werkzaamheden die bij het vak schilder horen.

Lees Meer

Tegelzetters

Ga jij direct aan de slag als tegelzetter? Wij zoeken voor meerdere grotere projecten, nieuwbouw of renovatie voor langere tijd meerdere ervaren tegelzetters in Friesland of Groningen. Je hebt ervaring, betegelt graag complete badkamers, toiletruimtes en keukens en houdt van lekker doorpakken. Jij hoeft niet te slopen, maar kunt wel zelfstandig, op tijd en netjes iedere tegelklus klaren!

Lees Meer