Oppermannen

Wij zijn per direct op zoek naar oppermannen. De werkzaamheden bestaan uit het helpen bij het aanleggen van straatwerk en renovatie van straatwerk, egaliseren, afrijen, uitvlakken, banden en knippen. Ben jij een echte aanpakker en vind jij het prettig om in de buitenlucht te werken? Dan past deze baan perfect bij jou.

Lees Meer

Stratenmakers

Wij zijn per direct op zoek naar stratenmakers. De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van straatwerk en renovatie van straatwerk, egaliseren, afrijen, uitvlakken, banden en knippen. Ben jij een echte aanpakker en vind jij het prettig om in de buitenlucht te werken? Dan past deze baan perfect bij jou.

Lees Meer

Kipper Chauffeur – Internationaal

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren internationaal kipper chauffeur. Als kippertrailer chauffeur ga je op pad in…

Lees Meer

Hovenier (in opleiding)

Ga jij aan de slag als hovenier? Je bent gedreven, werkt graag buiten en bent niet vies van hard werken. Of het nu gaat om boomverzorging, tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud, jij helpt gewoon de klus te klaren!

Lees Meer

Medewerker bediening

Ga jij aan de slag als medewerker bediening? Je komt werken in een gezellige horecavestiging in Burgum. Je werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de bestellingen van de gasten en je helpt achter de bar. Is deze uitdaging in de horeca iets voor jou?

Lees Meer

Chauffeur LZV

Zit je graag achter het stuur van een vrachtwagen? Ga dan aan de slag als chauffeur LZV. Het betreft een fulltime vacature waarbij je om de werkweek wisselt tussen een vroege en late dienst. En op de zondag en maandag ben je vrij. Lijkt je dit wat?

Lees Meer

Medewerkers Bediening Burgum

Ga jij aan de slag als medewerker bediening. Je kont werken in een gezellige horecavestiging in Burgum. Je werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de bestellingen van de gasten en helpt achter de bar. Is deze uitdaging in de horeca iets voor jou?

Lees Meer

Chauffeur Buitenland

Voor een klant van ons uit Burgum zijn wij op zoek naar ervaren chauffeur. De ideale chauffeur heeft ervaring met kipper en/of tankoplegger, vind af een toe elders overnachten geen bezwaar en wil zo nu en dan ook wel op de zaterdag werken. Past deze baan jou? Lees dan snel verder en reageer.

Lees Meer