Deel deze pagina:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Medewerkers Bediening Burgum

Ga jij aan de slag als medewerker bediening. Je kont werken in een gezellige horecavestiging in Burgum. Je werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de bestellingen van de gasten en helpt achter de bar. Is deze uitdaging in de horeca iets voor jou?

Lees Meer

Stratenmakers en Oppermannen

Wij zijn op zoek naar stratenmakers en oppermannen. Je werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van straatwerk en renovatie van straatwerk, egaliseren, afrijen, uitvlakken, banden en knippen. Ben jij een aanpakker en vind jij het prettig om in de buitenlucht te werken? Dan past deze baan perfect bij jou.

Lees Meer

Chauffeur Burgum

Voor een klant van ons uit Burgum zijn wij op zoek naar ervaren chauffeur. De ideale chauffeur heeft enige ervaring met kipper en/of tankoplegger, vind af een toe elders overnachten geen bezwaar en wil zo nu en dan ook wel op de zaterdag werken. Past deze baan jou? Lees dan snel verder en reageer.

Lees Meer

Aanpakkers

Wij zijn op zoek naar aanpakkers. Jij bent handig, goed fit en vind het leuk om diverse kleine klussen aan te pakken die gewoon moeten gebeuren op de bouw, je assisteert en helpt mee bij opruimwerk en overige werkzaamheden op de bouwplaats.

Lees Meer

Bouwpersoneel

Voor een allround bouwbedrijf uit de omgeving Burgum zijn wij op zoek naar divers bouwpersoneel zoals timmermannen, stukadoors, tegelzetters en installateurs.

Lees Meer

Medewerker bediening m/v Burgum

Ben jij representatief, sociaal en klantvriendelijk dan zijn we op zoek naar jou. Je werkt in de bediening en voorziet de gasten van hun bestellingen. Naast het voorzien van de bestellingen neem je ook bestellingen op en spring je zo nu en dan eens bij achter de bar.

Lees Meer

Schilders

Wij zijn voor een opdrachtgever uit de omgeving van Burgum op zoek naar schilders. Als schilder ben jij bezig met…

Lees Meer

Steigerbouwers (VCA)

STEIGERBOUWERS (VCA) Heb jij ambities in de bouw? Geen hoogtevrees en niet bang om hard te werken? Wegens drukte bij…

Lees Meer
Deel deze pagina:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter