Timmerman/vrouw

*Wij zijn doorlopend op zoek naar timmermannen/vrouwen.

Voor een klant uit Burgum hebben we doorlopend werk voor een zelfstandig allround timmerman/vrouw. Je bent als timmerman/vrouw verantwoordelijk voor alle voorkomende timmerwerkzaamheden op de locatie.

Lees Meer

Chauffeur LZV

Rij je graag op een vrachtwagen? Ga dan aan de slag als chauffeur LZV. Het gaat om een fulltime ban waarbij je om de werkweek wisselt tussen een vroege en late dienst. En op de zondag en maandag ben je vrij. Lijkt je dit wat?

Lees Meer

Bouwhulp (op oproepbasis)

Jij bent handig, fysiek sterk en een echte aanpakker! En ben je minimaal één dag, maar bij voorkeur meerdere dagen per week beschikbaar? Voor afwisselend werk zijn wij op zoek naar een bouwhulp op oproepbasis.

Lees Meer

Chauffeur Buitenland

Voor een klant van ons uit Burgum zijn wij op zoek naar ervaren chauffeur. De ideale chauffeur heeft ervaring met kipper- en/of tankoplegger/walking floor en/of bulk, vindt af een toe elders overnachten geen bezwaar en wil zo nu en dan ook wel op de zaterdag werken. Je kunt eind januari/begin februari al starten! Past deze baan bij jou?

Lees Meer

Medewerkers Bediening

*Wij zijn doorlopend op zoek naar medewerkers bediening.

Ga jij aan de slag als medewerker bediening? Je komt werken in een gezellige horecalocatie in Burgum. Je werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de bestellingen van de gasten en helpt achter de bar. Heb je passie voor gastvrijheid en kom je deel uitmaken van dit horecateam?

Lees Meer

Stratenmakers & Oppermannen

*Wij zijn doorlopend op zoek naar stratenmakers & oppermannen.

De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van en helpen bij straatwerk en renovatie van straatwerk, egaliseren, afrijen, uitvlakken, banden en knippen. Ben jij een echte aanpakker en vind jij het prettig om in de buitenlucht te werken? Dan past deze baan perfect bij jou.

Lees Meer

Hoveniers

*Wij zijn doorlopend op zoek naar hoveniers.

Voor meerdere van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar hoveniers onderhoud voor het groot groen. Je werkzaamheden zullen vooral bestaan uit het onderhouden van plantsoenen, parken en overig openbaar groen. De werkzaamheden ga je voornamelijk in groepsverband uitvoeren, daarom zoeken wij hoveniers die goed kunnen werken in teamverband.

Lees Meer

Schilders

*Wij zijn doorlopend op zoek naar schilders.

Wij zijn voor een opdrachtgever uit de omgeving van Burgum op zoek naar schilders. Als schilder ben jij bezig met o.a. het uitvlakken en schilderen en alle voorkomende werkzaamheden die bij het vak schilder horen.

Lees Meer