Geplaats op: 15-02-23

Gevelreinigers

Binnenkort lekker in de buitenlucht aan de slag met het reinigen van ramen en gevels van woonhuizen en bedrijfspanden. Dit doe je samen met leuke collega’s en je gaat werken met osmose-glasbewassing in combinatie met de nieuwste apparatuur en technieken.

We zoeken meerdere medewerkers voor deze werkzaamheden. In overleg bepalen we het aantal uren, dat kan van 8 tot 40 uur per week (dus als bijbaan is het ook mogelijk) op maandag tot en met vrijdag. We hebben een prima salarisregeling (volgens de CAO Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf) met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Is dat wat voor jou?

 Wat vragen wij:

  • Jij bent op korte termijn beschikbaar voor langere tijd;
  • Jij hebt geen ‘9 tot 5’ mentaliteit;
  • Jij hebt geen hoogtevrees;
  • Jij bent in het bezit van rijbewijs B of BE;
  • Jij bent woonachtig in Noordoost Friesland.

Interesse?

Stuur je motivatie + CV onder vermelding van ‘vacature gevelreiniger’ naar klaas@wurkwize.nl of je belt Klaas de Boer op (0566) 62 97 04.

 

    Solliciteren?

    Solliciteer je op deze vacature dan bekijken we jouw cv zo snel mogelijk. Ben je een goede match met onze opdrachtgever? Dan word je uitgenodigd voor een nadere kennismaking. En anders bewaren we je CV in ons bestand. Je hoort dan van ons zodra we een geschikte opdrachtgever hebben gevonden.