Deel deze pagina:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Voor Reuma Nederland (voorheen Reumafonds) zijn we met spoed op zoek naar diverse vrijwilligers voor in de regio Friesland. Reuma Nederland doet onderzoek, geeft patiënten informatie en komt op voor de belangen van meer dan 2 miljoen mensen met reuma. Reuma Nederland heeft jaarlijks een collecte die heel belangrijk is. Niet alleen om geld op te halen maar ook om zichtbaar te zijn in het straatbeeld. Die collecte vindt plaats van 13 tot en met 23 maart 2019. Kijk voor meer info ook op www.reumanederland.nl.

We zoeken met spoed:

1. Organisatoren

Een organisator organiseert letterlijk de collecte bij hem/haar in de buurt. Zelf hoef je niet te collecteren. Je belt de lijst met collectanten van vorig jaar na om te vragen of iedereen weer meedoet. Je deelt de collectebussen en materialen (worden keurig in tasje bij hen aangeleverd) uit. Ook neem je de bussen weer in. Dit vergt al met al een paar uur inzet, verspreid over 3 tot 4 dagen.

2. Wijkhoofden

De functie van wijkhoofd is van belang als het comité zo groot is (meer dan 10 man) dat de organisator hulp nodig heeft. Het wijkhoofd assisteert de organisator. Duur: een paar uur verspreid over 2 dagen.

3. Collectanten

De collectant loopt met de collectebus een aantal straten in de buurt. Dit doe je in 2 of 3 uur. De collectebus lever je achteraf weer in bij wijkhoofd of organisator die samen met het geld tellen.

Word jij vrijwilliger voor Reuma Nederland?

Stuur dan je reactie naar info@wurkwize.nl onder vermelding van ‘vrijwilliger Reumafonds’. Of je belt direct met Klaas de Boer op (0566) 62 97 04.

Solliciteren?

Solliciteer je op deze vacature dan bekijken we jouw cv zo snel mogelijk. Ben je een goede match met onze opdrachtgever? Dan word je uitgenodigd voor een nadere kennismaking. En anders bewaren we je CV in ons bestand. Je hoort dan van ons zodra we een geschikte opdrachtgever hebben gevonden.

Deel deze pagina:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter