Bijrijder/belader

Ga jij binnenkort aan de slag als bijrijder/belader om samen met de chauffeur bedrijfsafval op te halen en lossen in Noord-Nederland? Lijkt je deze oproep/flexibele parttimebaan wat, lees dan snel verder en reageer..

Lees Meer

Bijrijders

Wij zoeken met spoed bijrijders. Als bijrijder werk je vanuit een distributiecentrum (DC) in Drachten samen met een vrachtwagenchauffeur. Samen leveren jullie diverse voedingsmiddelen bij verschillende horecagelegenheden. Lees dan snel verder en reageer.

Lees Meer

Medewerker bar & bediening

Ga jij aan de slag als medewerker bar & bediening. In het café waar je gaat werken kijkt men naar live sportwedstrijden en geniet men van de sportieve ambiance onder het genot van een hapje en drankje. Gaat de sportkantine dicht, dan gaat de derde helft in het café gewoon verder. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons topteam in het café komen versterken en affiniteit hebben met sport. 

Lees Meer

Chauffeurs (Food distributie op de zaterdag)

Chauffeurs (Food distributie op de zaterdag) Wil je als ervaren chauffeur op de zaterdag in de vroege uren starten en lijkt het…

Lees Meer