Chauffeur LZV

Rij je graag op een vrachtwagen? Ga dan aan de slag als chauffeur LZV. Het gaat om een fulltime ban waarbij je om de werkweek wisselt tussen een vroege en late dienst. En op de zondag en maandag ben je vrij. Lijkt je dit wat?

Lees Meer

Chauffeur Buitenland

Voor een klant van ons uit Burgum zijn wij op zoek naar ervaren chauffeur. De ideale chauffeur heeft ervaring met kipper- en/of tankoplegger/walking floor en/of bulk, vindt af een toe elders overnachten geen bezwaar en wil zo nu en dan ook wel op de zaterdag werken. Je kunt eind januari/begin februari al starten! Past deze baan bij jou?

Lees Meer

Medewerkers Bediening

*Wij zijn doorlopend op zoek naar medewerkers bediening.

Ga jij aan de slag als medewerker bediening? Je komt werken in een gezellige horecalocatie in Burgum. Je werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de bestellingen van de gasten en helpt achter de bar. Heb je passie voor gastvrijheid en kom je deel uitmaken van dit horecateam?

Lees Meer

Bijrijder/belader (op oproepbasis)

*Wij zijn doorlopend op zoek naar bijrijders/beladers. Bij aanmelden kom je in onze poule, waardoor we je makkelijk en snel kunnen benaderen als je aan de slag kunt.

Ben je één of meerdere dagen per week beschikbaar van maandag t/m vrijdag? Dan kun je op oproepbasis aan het werk en ga je aan de slag als bijrijder/belader om samen met de chauffeur bedrijfsafval op te halen en lossen in Noord-Nederland. 

Lees Meer

Gevelreinigers

*Wij zijn doorlopend op zoek naar gevelreinigers.

Binnenkort lekker in de buitenlucht aan de slag met het reinigen van ramen en gevels van woonhuizen en bedrijfspanden? Dit doe je samen met leuke collega’s en je gaat werken met osmose-glasbewassing in combinatie met de nieuwste apparatuur en technieken.

Lees Meer

Stratenmakers & Oppermannen

*Wij zijn doorlopend op zoek naar stratenmakers & oppermannen.

De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van en helpen bij straatwerk en renovatie van straatwerk, egaliseren, afrijen, uitvlakken, banden en knippen. Ben jij een echte aanpakker en vind jij het prettig om in de buitenlucht te werken? Dan past deze baan perfect bij jou.

Lees Meer

Nachtchauffeurs CE

*Wij zijn doorlopend op zoek naar nachtchauffeurs.

Als nachtchauffeur rij je voor de levering van dagelijks vers brood naar een aantal adressen grotendeels in Noord Nederland aan distributiecentra en supermarkten.
Je start rond 01.30 uur en bent rond 10.00 uur weer terug op locatie. Zo heb je iedereen op tijd van brood voorzien!

Lees Meer

Schilders

*Wij zijn doorlopend op zoek naar schilders.

Wij zijn voor een opdrachtgever uit de omgeving van Burgum op zoek naar schilders. Als schilder ben jij bezig met o.a. het uitvlakken en schilderen en alle voorkomende werkzaamheden die bij het vak schilder horen.

Lees Meer