Bijrijder/belader

Ga jij binnenkort aan de slag als bijrijder/belader om samen met de chauffeur bedrijfsafval op te halen en lossen in Noord-Nederland? Lijkt je deze oproep/flexibele parttimebaan wat, lees dan snel verder en reageer..

Lees Meer

Medewerker bar & bediening

Wij zijn op zoek naar een medewerker bar & bediening? Je komt werken in een gezellige horeca-locatie in Burgum waar je de gasten een positieve eet- en drinkbeleving biedt door efficiënte service en gastvrijheid aan tafel en achter de bar. Heb je een passie voor gastvrijheid en kom je deel uitmaken van dit horecateam? Dan is deze vacature iets voor jou?

Lees Meer

Chauffeur (C) Veetransport

Ga jij op de zondag en maandag rijden als chauffeur op een vrachtwagen voor veetransport? Je rijdt vanuit Noordbergum naar Halle (in het oosten van Duitsland) waar je op een route langs verschillende boerderijen kalveren gaat halen, sorteren, wegen en lossen. Lijkt je dit wat, lees dan snel verder en reageer.

Lees Meer

Bijrijders

Wij zoeken met spoed bijrijders. Als bijrijder werk je vanuit een distributiecentrum (DC) in Drachten samen met een vrachtwagenchauffeur. Samen leveren jullie diverse voedingsmiddelen bij verschillende horecagelegenheden. Lees dan snel verder en reageer.

Lees Meer

Verhuizer / bijrijder

Kom jij op oproepbasis als verhuizer/bijrijder werken bij een verhuisbedrijf. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een schadevrije, veilige en nette verhuizing. Het werk is super afwisselend en elke dag staat er een nieuwe uitdaging te wachten! De ervaren verhuizers leren jou maar al te graag de kneepjes van het vak. Is dit wat jij graag doet? Lees dan verder en reageer.

Lees Meer

Schoonmakers

Wij zijn per direct op zoek naar Schoonmakers voor in de stad Groningen. Ben jij een doorpakker en heb je ervaring met het reinigen en schoonmaken van bedrijfspanden. Geen vuiltje blijft door jou ongezien! Als schoonmaker zorg jij ervoor dat alles weer fris en schoon is.

Lees Meer

Chauffeurs

Lijkt het je leuk om dagelijks verantwoordelijk te zijn voor de vlotte en tijdige levering van vers brood aan Nederlandse supermarkten? Als chauffeur kun je vak zowel parttime als fulltime op vaste rijroutes uitvoeren!

Lees Meer

Medewerker bar & bediening

Ga jij aan de slag als medewerker bar & bediening. In het café waar je gaat werken kijkt men naar live sportwedstrijden en geniet men van de sportieve ambiance onder het genot van een hapje en drankje. Gaat de sportkantine dicht, dan gaat de derde helft in het café gewoon verder. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons topteam in het café komen versterken en affiniteit hebben met sport. 

Lees Meer