Chauffeurs

Lijkt het je leuk om dagelijks verantwoordelijk te zijn voor de vlotte en tijdige levering van vers brood aan Nederlandse supermarkten? Als chauffeur kun je vak zowel parttime als fulltime op vaste rijroutes uitvoeren!

Lees Meer

Verkoopmedewerker

Ben jij op zoek is naar een leuke parttimebaan als verkoopmedewerker? In een sfeervolle winkel in het centrum van Burgum vind je een verrassende mix van kleding, schoenen, cadeaus, sieraden en woonaccessoires.

Lees Meer

Zaterdag- en vakantiehulp

Ben je op zoek naar een leuke baan bij een watersportbedrijf voor op de zaterdag en in de vakantieperiode? Wij zoeken een zaterdag- en vakantiehulp. Ben jij een echte doorpakker en je vindt het leuk om diverse klussen aan te pakken.

Lees Meer

Verhuizer / bijrijder

Kom jij als verhuizer/bijrijder werken bij een verhuisbedrijf. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een schadevrije, veilige en nette verhuizing. Het werk is super afwisselend en elke dag staat er een nieuwe uitdaging te wachten! De ervaren verhuizers leren jou maar al te graag de kneepjes van het vak. Is dit wat jij graag doet? Lees dan verder en reageer.

Lees Meer

Medewerker bar & bediening

Ga jij aan de slag als medewerker bar & bediening. In het café waar je gaat werken kijkt men naar live sportwedstrijden en geniet men van de sportieve ambiance onder het genot van een hapje en drankje. Gaat de sportkantine dicht, dan gaat de derde helft in het café gewoon verder. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons topteam in het café komen versterken en affiniteit hebben met sport. 

Lees Meer

Medewerker bediening

Ga jij aan de slag als medewerker bediening? Je komt werken in een gezellige horecavestiging in Burgum. Je werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de bestellingen van de gasten en je helpt achter de bar. Is deze uitdaging in de horeca iets voor jou?

Lees Meer

Medewerker bediening

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan, bijvoorbeeld voor naast je studie of als tweede baan. Wij zijn doorlopend op zoek naar medewerkers die 1 of 2 avonden in de week komen werken in de bediening van een restaurant.

Lees Meer

Magazijnmedewerker

Jij zorgt er samen met een collega voor dat de pakketten uit de busjes gehaald worden. Vervolgens leg je ze op de lopende band. Hier komen jouw spierballen dus goed van pas.

Lees Meer