Chauffeurs Silo-oplegger (CE)

Kom jij het team van onze opdrachtgever als chauffeur versterken en ga je rijden op een vrachtwagen met silo-oplegger? Je rijdt vanuit Son naar diverse adressen in binnen- en buitenland. Lijkt je dit wat, lees dan snel verder en reageer.

Lees Meer

Chauffeurs Vloeistoftank (CE)

Kom jij het team van onze opdrachtgever als chauffeur versterken en ga je rijden op een vrachtwagen met tankwagen? Je rijdt vanuit Son naar diverse adressen in binnen- en buitenland. Lijkt je dit wat, lees dan snel verder en reageer.

Lees Meer

Chauffeur

Ben je als chauffeur graag op de weg en lijkt het je leuk om verantwoordelijk te zijn voor de dagelijkse leveringen voor onze heerlijke producten aan onze klanten? Heb jij altijd deze passie voor rijden gehad en wil je deel uitmaken van een organisatie waar hard werken goed wordt beloond en gewaardeerd? Lees dan snel verder!

Lees Meer

Chauffeur (CE)

Ben jij een vroege vogel en het liefst overdag vrij? En vind je het heerlijk om in de buurt te rijden als chauffeur en dagvers brood te bezorgen aan supermarkten? Voor deze job zijn we op zoek naar ervaren chauffeurs.

Lees Meer

Glazenwasser

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime Glazenwasser voor in de stad Groningen. Ben jij een doorpakker en heb je ervaring met de glasbewassing van bedrijfspanden. Als glazenwasser zorg jij ervoor dat ramen en ruiten weer glashelder zijn. Dan is deze fulltimebaan iets voor jou!

Lees Meer

Chauffeurs

Lijkt het je leuk om dagelijks verantwoordelijk te zijn voor de vlotte en tijdige levering van vers brood aan Nederlandse supermarkten? Als chauffeur kun je vak zowel parttime als fulltime op vaste rijroutes uitvoeren!

Lees Meer

Chauffeur LZV

Rij je graag op een vrachtwagen? Ga dan aan de slag als chauffeur LZV. Het gaat om een fulltime ban waarbij je om de werkweek wisselt tussen een vroege en late dienst. En op de zondag en maandag ben je vrij. Lijkt je dit wat?

Lees Meer

Chauffeurs Horeca

Wij zoeken ervaren chauffeurs die dagelijks de verantwoordelijkheid hebben voor de vlotte levering van verse producten vanuit een distributiecentrum bij diverse horecabedrijven.

Lees Meer