Deel deze pagina:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Medewerkers Bediening Burgum

Ga jij aan de slag als medewerker bediening. Je kont werken in een gezellige horecavestiging in Burgum. Je werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de bestellingen van de gasten en helpt achter de bar. Is deze uitdaging in de horeca iets voor jou?

Lees Meer

Stratenmakers en Oppermannen

Wij zijn op zoek naar stratenmakers en oppermannen. Je werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van straatwerk en renovatie van straatwerk, egaliseren, afrijen, uitvlakken, banden en knippen. Ben jij een aanpakker en vind jij het prettig om in de buitenlucht te werken? Dan past deze baan perfect bij jou.

Lees Meer

Chauffeur Burgum

Voor een klant van ons uit Burgum zijn wij op zoek naar ervaren chauffeur. De ideale chauffeur heeft enige ervaring met kipper en/of tankoplegger, vind af een toe elders overnachten geen bezwaar en wil zo nu en dan ook wel op de zaterdag werken. Past deze baan jou? Lees dan snel verder en reageer.

Lees Meer

Verhuizer / bijrijder

Kom jij werken bij een verhuisbedrijf uit Sumar. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een schadevrije, veilige en nette verhuizing. Het werk is super afwisselend en elke dag staat er een nieuwe uitdaging te wachten! De ervaren verhuizers leren jou maar al te graag de kneepjes van het vak. Is dit wat jij graag doet? Lees dan verder en reageer.

Lees Meer

Aanpakkers

Wij zijn op zoek naar aanpakkers. Jij bent handig, goed fit en vind het leuk om diverse kleine klussen aan te pakken die gewoon moeten gebeuren op de bouw, je assisteert en helpt mee bij opruimwerk en overige werkzaamheden op de bouwplaats.

Lees Meer

Bouwpersoneel

Voor een allround bouwbedrijf uit de omgeving Burgum zijn wij op zoek naar divers bouwpersoneel zoals timmermannen, stukadoors, tegelzetters en installateurs.

Lees Meer

Medewerker Bediening Leeuwarden

Ga jij aan de slag als medewerker bediening in Leeuwarden. Je gaat werken in een nieuwe Horecavestiging in Leeuwarden. Jouw werkzaamheden bestaan uit het opnemen van de bestellingen de klanten. Daarnaast spring je zo nu en dan bij achter de bar.  Ben jij representatief, sociaal en klantvriendelijk dan zijn we op zoek naar jou.

Lees Meer

Gevelreiniger

Ga jij binnenkort aan de slag met het reinigen van ramen en gevels van woonhuizen en bedrijfspanden. Het is een baan die start in maart en loopt tot eind 2022. In overleg bepalen we het aantal uren, dat kan van 8 tot 40 uur per week (dus als bijbaan is ook mogelijk) op maandag tot en met vrijdag.

Lees Meer
Deel deze pagina:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter