Personal Trainer

Ben jij gek op sport en een gezonde leefstijl? Kun jij mensen inspireren en motiveren om hun doel(en) te behalen? Jij bent de drijvende kracht achter het succes van de klant. Ben jij dit? Solliciteer dan nu!

Lees Meer

Allround Installatiemonteur

Op zoek naar een baan als allround installatiemonteur waar geen enkele dag hetzelfde is en je je kennis enorm kunt gaan uitbreiden? Je komt in een warm allround bouwbedrijf wat werkzaam is op het gebied van nieuw- en verbouw, utiliteitsbouw, renovatie en restauratie. Samen met een collega verzorg jij alle installatiewerkzaamheden.

Lees Meer

Bouwhulp (op oproepbasis)

Jij bent handig, fysiek sterk en een echte aanpakker! En ben je minimaal één dag, maar bij voorkeur meerdere dagen per week beschikbaar? Voor afwisselend werk zijn wij op zoek naar een bouwhulp op oproepbasis.

Lees Meer

Timmerman

Voor klanten uit de regio Friesland en Groningen zijn wij op zoek naar ervaren en gemotiveerde timmermannen. De werkzaamheden bestaan uit nieuwbouw, renovatie, afbouw en onderhoud. Stuk voor stuk bij bedrijven die hun vak verstaan.

Lees Meer

Chauffeur Buitenland

Voor een klant van ons uit Burgum zijn wij op zoek naar ervaren chauffeur. De ideale chauffeur heeft ervaring met kipper- en/of tankoplegger/walking floor en/of bulk, vindt af een toe elders overnachten geen bezwaar en wil zo nu en dan ook wel op de zaterdag werken. Je kunt eind januari/begin februari al starten! Past deze baan bij jou?

Lees Meer

Medewerkers Bediening

*Wij zijn doorlopend op zoek naar medewerkers bediening.

Ga jij aan de slag als medewerker bediening? Je komt werken in een gezellige horecalocatie in Burgum. Je werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de bestellingen van de gasten en helpt achter de bar. Heb je passie voor gastvrijheid en kom je deel uitmaken van dit horecateam?

Lees Meer

Aanpakkers

*Wij zijn doorlopend op zoek naar aanpakkers.

Jij bent handig, goed fit en vind het leuk om diverse kleine klussen aan te pakken die gewoon moeten gebeuren op de bouw, je assisteert en helpt mee bij opruimwerk en overige werkzaamheden op de bouwplaats.

Lees Meer

Gevelreinigers

*Wij zijn doorlopend op zoek naar gevelreinigers.

Binnenkort lekker in de buitenlucht aan de slag met het reinigen van ramen en gevels van woonhuizen en bedrijfspanden? Dit doe je samen met leuke collega’s en je gaat werken met osmose-glasbewassing in combinatie met de nieuwste apparatuur en technieken.

Lees Meer